Åbningstider

Åbningstider på kredskontoret

Kontorets åbningstider:


Mandag

 
Tirsdag

 
Onsdag

 
Torsdag

 
Fredag

 8.30-14.30

 8.30-14.30

 8.30-15.30

 8.30-14.30

 efter aft.

NB! Vi bestræber os på at være på kontoret i åbningstiderne, men vi kan være kaldt til møde ude i byen.

På øvrige tidspunkter kan man lægge besked på telefonsvareren og anmode om at blive kontaktet.

Har du behov for et møde med os, er det en god idé at ringe eller maile inden og lave en aftale. Denne kan evt. godt finde sted udenfor kontortid - om nødvendigt.

I skolernes lukkeperioder vil der være en telefonisk vagtordning.

Påskeferien

Kontoret holder lukket fra d.23/3 - 1/4 2024 begge dage inkl. men kan kontaktes på mail; 034@dlf.org med navn, tlfnr og en kort beskrivelse af sagen. Mails tjekkes dagligt, og du kontaktes hurtigst muligt.

Sommerferien:

Kontoret har lukket fra d.4/7 til d.4/8 begge dage inkl., men kan kontaktes på mail som tjekkes dagligt. Hvis der akut er behov for at kontoret kontaktes, ringes til telefonsvarer, hvor der ligger et akutnummer.

Har du brug for at komme i kontakt med kredskontoret, så skriver du en mail med navn, tlf-nr og kort hvad sagen drejer sig om 034@dlf.org Mails bliver tjekket dagligt, og du kontaktes så hurtigt som muligt

På kredskontoret varetages de løbende opgaver af formanden; Michael Bie, næstformand; Allan Nielsen, pædagogisk ansvarlig Marianne Bromand, kasserer Vibeke Ødegaard Kiszka-König, og administrativ medarbejder; Sanna Trolle-Schultz